OFUR på Arendalsuka 2023: Velkommen til Stand 106!

Arendalsuka 2023 nærmer seg raskt, og Organisasjonen For Uføres Rettigheter (OFUR) er i full gang med forberedelsene. Fra mandag til fredag neste uke vil vi være til stede på stand 106 sammen med Velferdsalliansen EAPN Norway og flere andre organisasjoner.

Hva er Arendalsuka?

Marker kalenderen for Arendalsuka 2023 14. til 18. august. Dette er dagene da sørlandsbyen blir sentrum for en rekke spennende arrangementer og debatter. Arendalsuka er en årlig politisk festival som har funnet sted i Arendal siden 2012. Festivalen samler politikere, næringsliv og samfunnsengasjerte individer for å diskutere aktuelle temaer som påvirker samfunnet vårt.

Arendalsuka er en unik mulighet til å delta i meningsutvekslinger og dialog om viktige saker. Dette året vil festivalen igjen være en plattform for engasjement, refleksjon og debatt om spørsmål som påvirker oss alle. Utforsk programmet, sett av tid, og vær en del av denne givende opplevelsen.

For ytterligere informasjon, besøk gjerne Arendalsuka sitt offisielle nettsted: https://www.arendalsuka.no/

Flere Artikler

Nytt styre

Etter at årsmøtet er avsluttet, har det nye styret trådt inn i sine roller. Nå har vi en stor jobb foran oss.

OFUR i debatt om unge uføre

Tidligere denne uken deltok representanter fra Organisasjonen for Unge Rettigheter (OFUR) i en debatt arrangert av Jussbuss. Temaet for debatten var uføretrygd

Politisk arbeid

I går deltok vi på et møte med Senterpartiet, hvor vi hadde en times samtale med Kjerstin W. Funnerud og Ole Andre