Vil du være med på å gjøre en forskjell?

Er du en person som brenner for å gjøre en forskjell og kjempe for uføres rettigheter? Vil du bli med oss videre og være en del av vårt sterke team? Vi trenger deg som en av våre nye spillere!

Vi leter etter engasjerte mennesker som kan bidra som styremedlemmer eller støttespillere. Vi trenger flere bein å spille med når vi skal kjempe for rettighetene til uføre, og du kan være den som gir oss den ekstra styrken vi trenger.

Er du flink til å skrive innlegg i aviser eller på sosiale medier? Eller er du en person som har sterke meninger, men kanskje ikke alltid føler at du har tid eller mulighet til å uttrykke dem? Uansett hva dine interesser og ferdigheter er, trenger vi alle som brenner for å bedre rettighetene til uføre.

Sammen er vi sterkere og mer effektive i kampen for å bedre rettighetene til uføre. Ved å være en del av vårt team kan du være med på å gjøre en forskjell. Og husk, jo flere vi er, desto lettere blir arbeidsmengden for hver enkelt av oss.

Så ikke nøl, send oss en melding på Messenger eller e-post til post@ofur.no og fortell litt om deg selv og hva du evt. ønsker å bidra med innen utgangen av mars 2023. Vi ser frem til å høre fra deg og å jobbe sammen for å gjøre en positiv forskjell i samfunnet.

Med vennlig hilsen, Styret i Ofur.

Flere Artikler

Politisk arbeid

I går deltok vi på et møte med Senterpartiet, hvor vi hadde en times samtale med Kjerstin W. Funnerud og Ole Andre

Er unge uføre latsabber?

Hva i all verden skjer med de under 35 år som i dag blir uføretrygdet?  Den nye retningen regjeringen har kommet med

Medlems brev

Kjære medlemmer. Ønsker der alle et Godt Nytt år, selv om januar straks er over. Styret er godt i gang med det

Påminnelse om skattekort

I det siste er det mange som lurer på dette med skattekort for i år. Derfor har vi hentet fra Skatteetaten hvordan