Vil du være med på å gjøre en forskjell?

Er du en person som brenner for å gjøre en forskjell og kjempe for uføres rettigheter? Vil du bli med oss videre og være en del av vårt sterke team? Vi trenger deg som en av våre nye spillere!

Vi leter etter engasjerte mennesker som kan bidra som styremedlemmer eller støttespillere. Vi trenger flere bein å spille med når vi skal kjempe for rettighetene til uføre, og du kan være den som gir oss den ekstra styrken vi trenger.

Er du flink til å skrive innlegg i aviser eller på sosiale medier? Eller er du en person som har sterke meninger, men kanskje ikke alltid føler at du har tid eller mulighet til å uttrykke dem? Uansett hva dine interesser og ferdigheter er, trenger vi alle som brenner for å bedre rettighetene til uføre.

Sammen er vi sterkere og mer effektive i kampen for å bedre rettighetene til uføre. Ved å være en del av vårt team kan du være med på å gjøre en forskjell. Og husk, jo flere vi er, desto lettere blir arbeidsmengden for hver enkelt av oss.

Så ikke nøl, send oss en melding på Messenger eller e-post til post@ofur.no og fortell litt om deg selv og hva du evt. ønsker å bidra med innen utgangen av mars 2023. Vi ser frem til å høre fra deg og å jobbe sammen for å gjøre en positiv forskjell i samfunnet.

Med vennlig hilsen, Styret i Ofur.

Flere Artikler

Sommerhilsen

Kjære medlemmer! Her kommer en sommer hilsen fra styret. Takk for tilbakemeldinger etter forrige medlemsbrev. Det gjør det lettere for oss å

Handlingsplan for 2023

OFUR skal arbeide for å fremme uføres rettigheter, interesser, hindre fattigdom, jobbe for å inkludere uføre i samfunnet, påvirke politisk og dele

SKUFFENDE OPPGJØR 2023

OFUR er uenig med trygdeoppgjøret for 2023 Stortinget har kommet med 6,41 prosent på grunnbeløpet. Det vil si at det har øket

NRK Debatten

I går hadde vi, som kjent, en debatt på NRK om fattigdom, NAV og matkøer. Er det velferdsstatens ansvar at matkøene er