Vil du være med på å gjøre en forskjell?

Er du en person som brenner for å gjøre en forskjell og kjempe for uføres rettigheter? Vil du bli med oss videre og være en del av vårt sterke team? Vi trenger deg som en av våre nye spillere!

Vi leter etter engasjerte mennesker som kan bidra som styremedlemmer eller støttespillere. Vi trenger flere bein å spille med når vi skal kjempe for rettighetene til uføre, og du kan være den som gir oss den ekstra styrken vi trenger.

Er du flink til å skrive innlegg i aviser eller på sosiale medier? Eller er du en person som har sterke meninger, men kanskje ikke alltid føler at du har tid eller mulighet til å uttrykke dem? Uansett hva dine interesser og ferdigheter er, trenger vi alle som brenner for å bedre rettighetene til uføre.

Sammen er vi sterkere og mer effektive i kampen for å bedre rettighetene til uføre. Ved å være en del av vårt team kan du være med på å gjøre en forskjell. Og husk, jo flere vi er, desto lettere blir arbeidsmengden for hver enkelt av oss.

Så ikke nøl, send oss en melding på Messenger eller e-post til post@ofur.no og fortell litt om deg selv og hva du evt. ønsker å bidra med innen utgangen av mars 2023. Vi ser frem til å høre fra deg og å jobbe sammen for å gjøre en positiv forskjell i samfunnet.

Med vennlig hilsen, Styret i Ofur.

Flere Artikler

NRK Debatten

I går hadde vi, som kjent, en debatt på NRK om fattigdom, NAV og matkøer. Er det velferdsstatens ansvar at matkøene er

De, vi eller oss

Podkasten til Stavrum & Eikeland hadde besøk av NHO-sjef Ole Erik Almlid tidligere i januar i år. Og ikke uventet gikk han

Et Norge uten Fattigdom!

Tirsdag 22. desember har OFUR deltatt i markeringen Ønskelisten 2022- et Norge uten Fattigdom! Det var Samarbeidsforum som tok initiativ til markeringen

NYHET! Ny medlemsfordel

Det er hyggelig å kunne presentere vår nye samarbeidspartner Hverdagslykke Landhandel.  Det er et hobbyverksted med utsalg, som drives av tre uføre