Demonstrasjon mot fattigdom 22. mai 2019

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

I samarbeid med FØL Norge (For Økt Levestandard) og Facebook-gruppa Aksjon for AAP-endringer, arrangerer OFUR demonstrasjon mot fattigdom i Oslo onsdag 22. mai 2019. Vi har sett oss lei på at regjeringens knallharde politikk rammer de mest utsatte og sårbare hos oss, uten tilsynelatende å ta innover seg hva dette faktisk betyr for de som rammes. Arbeidsuføre, AAP-mottakere, bostøttemottakere og sosialhjelpsmottakere. Alle disse rammes av den tøffe linjen som nå er streket opp i norsk velferdspolitikk. Det strammes inn hos de som har minst av oss, mens de rike blir enda rikere. Slik kan vi ikke ha det, og OFUR nekter å sitte i ro og se på mens dette skjer.22. mai vil vi gjerne ha med deg! Om du er direkte rammet, kjenner noen som er det eller støtter saken: Møt opp! Vi må vise politikerne at vi ikke finner oss i denne behandlingen! La oss stå sammen og verne om de som trenger det mest, for en bedre fremtid for oss alle.


Demonstrasjonen organiseres av frivillige med begrenset økonomi, og det forutsettes at alle betaler for sin egen reise. Dette er det dessverre ikke alle som har råd til, da de snur på krona hver dag. Har du lyst til å bidra til at flere kan delta? Da kan du gi et valgfritt beløp til vår felles reisekasse på Vippsnr 556642 “FØL/OFUR/AKSJONAAP/REISEKASSE”.  Merk gjerne innbetalingen med “Reise”.

Vi håper å fylle plassen foran Stortinget i protest mot økte forskjeller i Norge, bli med oss! Klikk deg inn på arrangementet vårt på Facebook Demonstrasjon mot fattigdom og trykk på «Skal», så sees vi!


Bli med oss da vel!
OFUR vil gjerne ha deg med på laget. Vi trenger flere medlemmer så vi kan skape en sterk og handlekraftig organisasjon for uføres rettigheter, og vil gjerne ha med nettopp deg!
Om du selv er ufør, kjenner noen som er det, eller bare støtter saken så er dette organisasjonen for deg.
Vi ønsker alle velkommen, enten du vil være aktiv eller bare vanlig medlem. Støtt oss idag og meld deg inn på www.ofur.no/bli-medlem/
Det koster kr 200,- pr år og du kan betale med kort, Vipps eller faktura alt etter hva som passer deg best.
Bli med oss i arbeidet for uføres rettigheter.

Flere Artikler

Arendalsuka 2019

Arendalsuka 2019 ble arrangert fra mandag 12. til lørdag 17. august 2019. OFUR var så heldige å få lov til å delta på stand i regi av Batteriet Sør, og fikk med dette muligheten til å nå ut til politikere så vel som privatpersoner.

1. mai 2019 – Arbeidernes dag

Arbeidernes dag 2019 ble markert i Oslo, hvor vi var blant 10 600 deltakere. Så mange har ikke deltatt i norsk etterkrigstid.

Høring vedrørende AAP-ordningen

2. april 2019 deltok OFUR på Stortingets åpne høring i Arbeids- og sosialkomitten der SV og AP fremmet forslag vedrørende AAP-ordningen og dens inntramminger fra 01.01.2018. Bodil Irene Jenssen (styremedlem) og Monica K. Engemoen (talsperson) talte OFURs sak.