Demonstrasjon mot fattigdom 22. mai 2019

I samarbeid med FØL Norge (For Økt Levestandard) og Facebook-gruppa Aksjon for AAP-endringer, arrangerer OFUR demonstrasjon mot fattigdom i Oslo onsdag 22. mai 2019. Vi har sett oss lei på at regjeringens knallharde politikk rammer de mest utsatte og sårbare hos oss, uten tilsynelatende å ta innover seg hva dette faktisk betyr for de som rammes. Arbeidsuføre, AAP-mottakere, bostøttemottakere og sosialhjelpsmottakere. Alle disse rammes av den tøffe linjen som nå er streket opp i norsk velferdspolitikk. Det strammes inn hos de som har minst av oss, mens de rike blir enda rikere. Slik kan vi ikke ha det, og OFUR nekter å sitte i ro og se på mens dette skjer.22. mai vil vi gjerne ha med deg! Om du er direkte rammet, kjenner noen som er det eller støtter saken: Møt opp! Vi må vise politikerne at vi ikke finner oss i denne behandlingen! La oss stå sammen og verne om de som trenger det mest, for en bedre fremtid for oss alle.


Demonstrasjonen organiseres av frivillige med begrenset økonomi, og det forutsettes at alle betaler for sin egen reise. Dette er det dessverre ikke alle som har råd til, da de snur på krona hver dag. Har du lyst til å bidra til at flere kan delta? Da kan du gi et valgfritt beløp til vår felles reisekasse på Vippsnr 556642 “FØL/OFUR/AKSJONAAP/REISEKASSE”.  Merk gjerne innbetalingen med “Reise”.

Vi håper å fylle plassen foran Stortinget i protest mot økte forskjeller i Norge, bli med oss! Klikk deg inn på arrangementet vårt på Facebook Demonstrasjon mot fattigdom og trykk på «Skal», så sees vi!


Bli med oss da vel!
OFUR vil gjerne ha deg med på laget. Vi trenger flere medlemmer så vi kan skape en sterk og handlekraftig organisasjon for uføres rettigheter, og vil gjerne ha med nettopp deg!
Om du selv er ufør, kjenner noen som er det, eller bare støtter saken så er dette organisasjonen for deg.
Vi ønsker alle velkommen, enten du vil være aktiv eller bare vanlig medlem. Støtt oss idag og meld deg inn på www.ofur.no/bli-medlem/
Det koster kr 200,- pr år og du kan betale med kort, Vipps eller faktura alt etter hva som passer deg best.
Bli med oss i arbeidet for uføres rettigheter.

Flere Artikler

Nytt styre

Etter at årsmøtet er avsluttet, har det nye styret trådt inn i sine roller. Nå har vi en stor jobb foran oss.

OFUR i debatt om unge uføre

Tidligere denne uken deltok representanter fra Organisasjonen for Unge Rettigheter (OFUR) i en debatt arrangert av Jussbuss. Temaet for debatten var uføretrygd

Politisk arbeid

I går deltok vi på et møte med Senterpartiet, hvor vi hadde en times samtale med Kjerstin W. Funnerud og Ole Andre